top of page

Honden Hotel

Honden Hotel Special Dogs Care & Coaching

Voorop staat dat uw huisdier het in ons hondenhotel naar zijn zin heeft en zijn eigen roedel (het baasje, gezin) niet mag missen. Daarom is het logeren bij ons in het honden hotel alleen mogelijk als je hond wekelijks komt spelen in onze dagopvang, en zo gewend & vertrouwd raakt met al onze gedragsdeskundige & honden verzorgers. En je hond hier echt “thuis’ komt! Of het nu een dagje, weekend en vakantie is je hond kan hier altijd terecht 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar!

 

Wij doen dit op de best denkbare manier, en dat is door uw huisdier een plaatsvervangende roedel te bieden. In ons hondenhotel kunnen de honden zich met hun groep lekker uitleven. Ze kunnen zich ook altijd terugtrekken naar het hondenhuis, honden caravan of tent. Om daar lekker uit te rusten in de daar aanwezige banken, manden, matrassen en bedden.

 

U zult ervaren dat uw huisdier na zijn vakantie misschien moe, maar zeer voldaan en goed verzorgd weer met u huiswaarts keert. Heeft u een langharige hond, of een hond die veel vacht verzorging nodig heb plan dan een plekje in onze trimsalon.We werken met een dag programma, zodat de honden weten waar ze aan toe zijn. Zoals het helpen bij consulten, eigen Parkwandeling, behendigheid, speel uurtje in de zandbak, in de zomer kunnen de honden zwemmen in een van de honden vijvers en ook is er iedere dag even tijd voor het eten van een kluif!

 

En voor de honden die dit leuk vinden word er een ballen gooi en spel uurtje gedaan, (alleen als er rust in de groep heerst) alle honden mogen zelf weten of ze meedoen of niet ze kunnen hun dag zelf indelen omdat alle ruimtes vrij toegankelijk zijn! In ons hondenhotel is continu een gezellig muziekje aan. Dit biedt iets vertrouwds en blijkt een positieve werking op onze gasten te hebben.

 

Je Pup ook in de Dagopvang & vakantie opvang

 

De meeste hondenpensions/opvangen nemen om verschillende redenen geen puppy's aan en wij merken vaak dat de baasjes het zielig en vervelend vinden om hun pup ergens onder te brengen.

Wij begrijpen dat u het moeilijk vindt, maar eigenlijk is het een hele goede investering in hun opvoeding en ze vinden het nog erg leuk ook (wat is mooier dan veel kunnen spelen met je soortgenoten). Uw pup staat nog overal voor open en kan bij ons allerlei nieuwe ervaringen op doen en het belangrijkste socialiseren met zijn of haar nieuwe vriendjes bij wie de pup gezellig in de groep komt. Helaas niet alle rassen We streven er naar elke gast een leuke dagopvang & vakantie te bezorgen, dit bereiken we met name door goede begeleiding tijdens de speel & rust momenten.

 

Sommige rassen zijn hier naar onze mening en ervaring vaak minder geschikt voor of vinden dit gewoon niet leuk. Ook geven sommige baasjes aan dat ze hun huisdier niet bij deze rassen willen hebben. En daar hebben we natuurlijk respect voor vandaar dat wij geen sterken rassen of mixen aannemen.

 

Diverse Heeft u nog meer vragen, kijkt u dan ook eens bij de veelgestelde vragen. Voor meer foto`s en impressies nodigen we u van harte uit op onze Facebook pagina.Special Dogs Care & Coaching.

 

Vraag nu een proefdag aan!!

 

Graag tot ziens

image008.jpg
IMG-20191114-WA0016.jpg
image009.jpg
image004.jpg
bottom of page