top of page

Roedelopnamen

Wanneer uw hond meer nodig heeft dan enkel een consult, omdat uw hond bijvoorbeeld:

  • niet sociaal is met andere honden

  • angstig is voor andere honden

  • een her/opvoeding nodig heeft.

Kunnen we een intensieve roedelopnamen therapie aanbieden.

Tijdens deze intensieve roedelopname therapie komt de hond in onze stabiele roedel van ongeveer 40 honden en leert hij niet alleen netjes en beleefd met andere honden om te gaan, maar zal hij in geval van angst ook leren dat hij niet bang hoeft te zijn voor bepaalde geluiden, honden, mensen of bewegingen.

 

De andere honden in de roedel blijven ten alle tijden kalm, zullen de hond op hun beurt gerust stellen en hem meenemen in het ritme van de roedel.

Wanneer de hond in de roedel geacclimatiseerd en op zijn gemak is, gaan we met allerlei dingen trainen. Het hier-komen, het ontvangen van bezoek, het op de plaats blijven bij veel drukte, voernijd, uitval naar paarden etc etc.

Ook gaan we met de hond van het terrein af. Naar bos, park, winkelcentrum of wat het beste bij de problemen en doelen van hond en baas past.

 

Tijdens deze intensieve roedelopname therapie wordt u als baas per WhatsApp op de hoogte gehouden over de voortgang van de training en natuurlijk hoe het met uw hond gaat. Ook zal er iedere week een consult plaats vinden om de baasjes de manier van omgang met hun hond te leren, zodat ze goed voorbereid zijn op de thuiskomst van hun hond.Er zal aan het eind van de roedelopname therapie een consult plaatsvinden met de deskundige en de baas. Tijdens deze training zullen wij u en u hond  begeleiden, zodat niet alleen de hond, maar ook jullie als team de beste versie van jullie zelf worden!

De hond zal tijdens de roedelopname therapie tussen de 21/2 week en 4  weken aaneengesloten bij ons verblijven. Wil je filmpjes zien van roelopnamens kijk op onze facebook pagina Special Dogs Care & Coaching of Sandra Vermeer

Maak nu een afspraak voor een consult zodat we kunnen kijken, overleggen  of hond en baas geschikt is voor een roedelopname

Mocht u nog vragen hebben horen we het graag! Ons mailadres is info@specialdogs.nl

IMG-20181018-WA0016.jpg
bottom of page