top of page

Honden Trimsalon

Trimsalon Special Dogs Care & Coaching

Wanneer u er voor kiest om uw hond voor een trimbehandeling bij trimsalon Special Dogs te brengen kunt u ervan uitgaan dat ik uw hond met veel liefde en deskundigheid zal behandelen.

Een trim behandeling is dan ook niet alleen maar een knipbeurt. Ik ben erg begaan met elke hond. Groot, klein, bang, stoer, zelfverzekerd, verlegen of relaxt, bij elke hond zorg ik dat hij of zij zich op zijn of haar gemak voelt. Ik pas me aan de hond aan en wanneer nodig zal ik extra tijd inplannen om hem of haar een relaxte trim behandeling te geven en te laten ervaren dat het fijn is om getrimd te worden en dat stress helemaal niet nodig is.

 

Ik ben Caitlin een ervaren trimster,  het trimmen van honden mijn lust en leven, en Labradoodles zijn mijn specialiteit, graag wil ik het iedere hond en baas naar de zin maken, daarom vind ik communicatie erg belangrijk zodat ik duidelijk weet wat de baas verwacht van de knip, was, scheer, pluk of epileer beurt. Ik kies er voor om de hond zonder dat de baas daarbij aanwezig is te trimmen. Hoe raar het ook klinkt, dit is bij 99% van de honden relaxter dan wanneer de baas erbij blijft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het afscheid is altijd even een beladen momentje. Daarom is het ook belangrijk dat u niet te lang blijft en de hond teveel aandacht geeft, dit zorgt alleen maar voor onzekerheid. U laat uw hond in professionele en liefdevolle handen achter.

 

Uiteraard overleg ik altijd uitgebreid van tevoren wat u als baas van de behandeling verwacht en wat daar de verwachte kosten van zullen zijn. Ik zorg altijd dat ik de contactgegevens bij de hand heb zodat, mocht er onverhoopt iets zijn, ik te allen tijde contact kan opnemen met u.

 

Verder vind het belangrijk dat er in de trimsalon rust heerst. Dit betekent dan ook dat ik maximaal 1 hond tegelijk behandel en dat ik over het algemeen iets meer de tijd neem dan gemiddeld.

Op deze manier kan ik zelf relaxter werken zonder tijdsdruk en zal ik dit ook over brengen op uw hond.

 

In de trimsalon werk ik uitsluitend met professionele materialen en verzorgingsproducten.

Ook zijn er diverse shampoos en andere producten die u bij mij kunt kopen.

Als u  tevreden bent over de behandeling zou ik het heel fijn vinden wanneer u dit anderen ook laat weten. Er is tenslotte geen betere reclame dan mond-tot-mond reclame.

 

Graag tot ziens bij Trimsalon Special Dogs Care & Coaching

gallerijscot.jpg
gallerijjipentomo.jpg
gallerijbuddy.jpg
gallerijtobbi.jpg
donna1-300x180.jpg
bottom of page